Facebook
instagram

אודות (About)

ביסטרו 56 היא מסעדת דגים ובשרים שנוסדה ע”י משפחת ווגנר ופועלת מאז שנת 2004 ונמצאת בקניון ארנה שבהרצליה פיתוח. הקונספט של המסעדה הוא מטבח פתוח המשתף את האורחים בחוויה הקולינרית של פולחן השף טל שריקי המוציא מתחת ידיו מנות מיוחדות במינן.

התפריט מבוסס על בשרים ודגים ויש הקפדה בלתי מתפשרת על בחירה של חומרי הגלם ברמה ובאיכות הכי גבוהים, שכן בלעדיהם הטעם הוא לא אותו טעם, וזאת יודע כל אנין טעם.

כמה מילים על הנוף, כי אי אפשר בלעדיו. בשר מיושן ודגים טריים הולכים יחד עם הטבע הכי שקט או הכי סוער. המסעדה שוכנת מול הים, אם יושבים במרפסת שלה אפשר לשמוע את הגלים המתנפצים ולהריח את הריח המלוח של המים. להביט רחוק על האופק, אל המקום בו מגשימים חלומות. גם זה סוג של הגשמת חלום.

Skip to content